Kermi companie germana cu traditie in producerea caloriferelor din otel

Kermi este o companie germana de traditie, care se mandreste cu o experienta de mai bine de 30 de ani in domeniul instalatiilor de incalzire. Datorita calitatii incontestabile a produselor, dar si inovatiilor aduse de-a lungul anilor, Kermi se numara acum printre cei mai importanti producatori de pe piata. Acum 25 de ani, Kermi a pus bazele corpurilor de incalzire de temperatura scazuta, iar pe parcurs a adus numeroase imbunatatiri si a impus noi standarde. Caloriferele Kermi sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, care ofera siguranta si functionalitate optima.

Cea mai importanta inovatie creata de Kermi este tehnologia X2, care ofera clientilor un confort sporit, folosind o cantitate redusa de energie. Caloriferele care functioneaza pe baza acestei tehnologii utilizeaza principiul circuitului in serie, in locul celui in paralel. In cazul celui vechi, placile se incalzeau simultan, ceea ce ducea la o risipa de energie. Principiul X2 al circuitului in serie consta in faptul ca placa frontala se incalzeste prima, radiind caldura, in timp ce cea din spate se incalzeste foarte putin. Folosind aceasta tehnologie unica, radiatorul atinge capacitatea de incalzire maxima cu 25% mai repede, cantitatea de caldura din timpul functionarii normale este de pana la doua ori mai mare, iar cheltuielile sunt cu 11% mai mici.

Produsele fabricate de Kermi care functioneaza pe baza tehnologiei X2 au fost recunoscute la nivel international la mai multe competitii de profil. Astfel, caloriferul panou din otel Kermi Therm X2 a primit premiul Plus X din partea forului "Plus X Award", primind si titlul de "Cel mai bun produs al anului 2012" la categoria produse de incalzire si climatizare. Mai mult, la expozitia ISH - Frankfurt 2013 a fost recompensat cu titlul de "Best of SHK Award" datorita tehnologiei si calitatii de exceptie, dar si gradului inalt de eficienta energetica.   Kermi produce radiatoare compacte Therm X2 cu fata plana sau profilata, cu sau fara ventil incorporat. Radiatoarele cu fata plana au suprafata frontala neteda, sunt dotate cu placi laterale si capac decorativ. Datorita designului armonios si formei deosebite, un astfel de calorifer se potriveste in orice tip de incapere.

Reglajul se realizeaza cu finete, iar randamentul este bun, deoarece foloseste o cantitare redusa de apa. Radiatoarele cu suprafata profilata au grilaj superior si placi laterale cuprinse in furnitura de serie si un randament foarte ridicat. Pot fi folosite pentru orice sursa de caldura, indiferent ca vorbim de instalatii de incalzire obisnuite, gaz, combustibil lichid sau energie solara. La acestea se adauga radiatoarele decorative, cele care imbina performantele specifice marcii Kermi cu un aspect deosebit. Disponibile intr-o diversitate de forme, caloriferele ornamentale pot satisface pana si cele mai exigente gusturi si se pot incadra in cele mai uimitoare decoruri. Mai mult, Kermi nu se limiteaza la a oferi clientilor calorifere in culoarea standard, alba.

Orice tip de radiator poate beneficia de vopsire individualizata, in orice culoare din paletarul RAL Classic. Caloriferele din otel Kermi se bucura de renumita calitate germana, imbinata cu cele mai moderne tehnologii in domeniu. Confortul si costurile de incalzire reduse sunt principalele atuuri ale brandului Kermi, la care se adauga functionalitatea, distributia optima a caldurii, dar si modelele armonioase si moderne. Kermi ofera calorifere de diferite dimensiuni, forme si culori, totul pentru ca tu sa ai parte de un produs exact asa cum ai visat.

Tipuri de calorifere otel

 Cand iarna isi face simtita prezenta, stii ca ai nevoie de un calorifer trainic si de incredere, dintr-un material rezistent. Radiatoarele din otel indeplinesc toate aceste conditii, deoarece dau un randament foarte bun, iar durata de viata este una indelungata. Marca Purmo, parte a concernului finlandez Rettig Heating, cel mai important producator de calorifere din Europa, a adus primele ca

Caloriferele din aluminiu Fondital, satisfactie deplina

Fiecare dintre noi ne dorim ca in zilele friguroase de iarna propria locuinta sa fie incalzita, in mod corespunzator. Deoarece casa este oaza de liniste si confort pentru fiecare, locul in care ne incarcam bateriile si uitam de grijile cotidiene este bine sa o facem asa cum o dorim si sa o dotam cu tehnologie de ultima generatie. Si ce poate fi mai placut decat o casa calda si primitoare mai ales

Distribuitoare Jurgen Schlosser. Calitatea este standardul de referinta pentru Jurgen Schlosser

Nimic nu se compara cu un produs a carei calitate este conforma cu cele mai inalte standarde. Nu de putine ori atunci cand am vrut sa facem o achizitie nu ne-am uitat la banii din portofel ci in primul rand am cautat un produs de top care sa ne satisfaca toate exigentele. In materie de sisteme de incalzire nu trebuie sa facem rabat si ar trebui sa alegem tot ce este mai bun, astfel incat produsele


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. | Solutionarea online a litigiilor | Pshihoterapie Bucuresti

Ne gasit la adresa: Sector 4, Bucuresti, Romania, cod postal 40323, Str. Lanariei nr. 93