Cronotermostat fara fir programabil Honeywell CM 727

Cronotermostatul ofera control asupra sistemului de incalzire prin intermediul programelor inteligente pe care le pune la dispozitia utilizatorului. Temperatura poate fi setata in functie de timp, prin urmare� tu vei beneficia de cele mai bune conditii indiferent de perioada din zi.

Termostatul wireless programabil Honeywell CM 727 este un produs de calitate care se bucara de o mare popularitate, datorita programelor cu care este dotat, dar si usurintei in utilizare.  Programarea termostatului se poate face pe sapte zile, cu patru nivele independente de schimbare a valorii temperaturii care pot fi setate in decurs de 24 de ore. Pentru ca sistemul de incalzire sa functioneze exact cum iti doresti, cronotermostatul este echipat cu mai multe regimuri de lucru: manual, automat, vacanta (este setata sa micsoreze temperatura pe o perioada de 1-00 de zile) sau veghe. Regimul de veghe are rolul de a oferi protectie impotriva inghetului si se regleaza la minimum 5 grade C. Prin intermediul cronotermostatului, tu ai in permanenta controlul asupra temperaturii din incapere.

 Afisajul cronotermostatului este cu cristale lichide si poate fi citit fara dificultate. Ecranul este prietenos si iti arata o varietate mare de parametri, printre care temperatura, ceasul, ziua, regimul de lucru, consumul bateriei. Daca doresti, si alti parametri pot fi ajustati.Astfel, pot fi reglate limitele de minim si maxim de reglare a temperaturii, banda de proportionalitate, timpul minim de pornire, frecventa ciclurilor pornit/oprit ale cazanului pe parcursul unei ore. Gama de lucru este de 5 grade 30 grade C, iar sensibilitatea este de 0,5 grade C.

Cronotermostatul wireless de la Honeywell este dotat cu mod de control proportional + integral (P+I), lucru care determina ca temperatura din circuitul tur sa creasca in mod controlat. In acest fel, este impiedicata dilatarea brusca a conductelor, dar si aparitia unor zgomote neplacute in sistem, iar variatia temperaturii in circuitul tur si ambient are o valoare mica.   Spre deosebire de termostatele cu fir, cronotermostatul programabil furnizat de Honeywell nu are nevoie de niciun cablu. Astfel, nu mai este nevoie sa faci gauri in pereti, iar aspectul incaperii nu va fi afectat de cabluri care sa se intinda de-a lungul peretelui. In cazul in care nu ai posbilitatea de a-l monta intr-un loc care sa indeplineasca cerintele standard, respectiv sa nu fie intr-un loc prea cald sau prea rece, se poate seta ca temperatura citita sa fie decalata cu  1-3 grade C. Pentru o functionare optima, distanta dintre termostat si receptor nu trebuie sa fie mai mare de 30 de metri sau trei plafoane de beton, in cazul cladirilor rezidentiale.  

Accesoriile incluse in kitul de instalare sunt: placa de baza pentru montarea pe perete, un suport care permite plasarea lui pe o suprafata plana si doua baterii alcaline pentru alimentare. Garantia oferita de producator pentru cronotermostatul Honeywell este de doi ani.   Cronotermostatele Honeywell se folosesc� la centrale murale, arzatoare, pompe de circulatie, sisteme de incalzire electrica, ventile de zona motorizate. Totusi, cea mai frecventa intrebuintare este pentru controlarea centralelor termice, fiind compatibile cu diferite branduri: Ferolli, Protherm, Bosch, Viessman, Vaillant etc.

Tipuri de termostate de ambient

Daca ti-ai montat recent o centrala de apartament sau pur si simplu nu esti multumit de modul in care este incalzita locuinta ta, este cazul sa achizitionezi un termostat de ambient. Pentru a-ti da seama exact de ce fel de termostat ai nevoie, trebuie mai intai sa studiezi oferta magazinelor de profil. Mai mult, este bine sa stii care sunt tipurile de termostate care se gasesc pe piata, sa le cuno

Termostat programabil fara fir Computerm

Termostatul este un dispozitiv folosit pentru a seta si a mentine temperatura dorita intr-o anumita incapere. Termostatul programabil fara fir Computerm Q7 RF este destinat centralelor termice, dar si aparatelor de climatizare.  Usor si confortabil de utilizat, acest termostat de ambient este o varianta ideala cand iti doresti un produs performant si de calitate. Termostatul Computerm Q7 RF e


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. | Solutionarea online a litigiilor | Pshihoterapie Bucuresti

Ne gasit la adresa: Sector 4, Bucuresti, Romania, cod postal 40323, Str. Lanariei nr. 93