Termostat programabil fara fir Computerm

Termostatul este un dispozitiv folosit pentru a seta si a mentine temperatura dorita intr-o anumita incapere. Termostatul programabil fara fir Computerm Q7 RF este destinat centralelor termice, dar si aparatelor de climatizare.

 Usor si confortabil de utilizat, acest termostat de ambient este o varianta ideala cand iti doresti un produs performant si de calitate. Termostatul Computerm Q7 RF este compus din doua parti: termostatul propriu-zis, care are rol de emitator si un modul fix, care este receptorul. Functionarea se realizeaza astfel: termostatul trimite comanda prin intermediul undelor radio, acestea sunt primite de receptor, care determina actiunea asupra cazanului, respectiv oprirea sau pornirea acestuia. Este important ca termostatul si receptorul� sa se afle la o distanta de maximum 50 de metri intr-un spatiu deschis, in timp ce intr-o cladire distanta dintre ele nu poate depasi 30 de metri.

Pe langa faptul ca are un design elegant, termostatul fara fir de la Computerm este si extrem de inteligent. Aparatul este dotat cu mai multe programe, pe care sa le setezi in functie de dorintele tale. Astfel, iti ofera posibilitatea de a-l programa pe o saptamana cu valori diferite de temperatura la anumite ore. In fiecare zi poti alege un program diferit de cele anterioare, iar in cazul in care doresti sa setezi acelasi program in mai multe zile, poti folosi functia Copy.

Termostatul poate fi manevrat si manual, cu ajutorul unui buton aflat pe receptor. Poate fi setat la o anumita valoare pentru 1-9 ore, 1-99 zile sau pana cand intervii din nou manual. Termostatul de ambient se poate monta pe perete sau, daca doresti, poti sa il amplasezi intr-un suport mobil inclus in pret. Fiind un termostat fara fir, aparatul comercializat de Computerm nu are nevoie de niciun cablu pentru instalare. De multe ori, un produs cu fir este incomod din punctul de vedere al montajului si poate fi chiar deranjant din perspectiva estetica. Cu un termostat wireless, nu vei avea probleme de acest gen. Mai mult, un alt avantaj este faptul ca pe timpul zilei poate fi folosit intr-o anumita incapere din locuinta in care stai sau lucrezi, iar seara il poti muta in dormitor. Afisajul este luminos, pentru ca tu sa il poti manevra cu usurinta si noaptea, daca este nevoie.

Temperatura poate fi reglata intre 7 si 35 C, scala de valori crescand din 0,5C in 0,5C. Termostatul este extrem de exact, precizia de afisare a temperaturii fiind de 0,1 C. Sensibilitatea de comutare poate fi selectata la 0,1C, 0,2C sau 0,3C. Acest lucru inseamna ca daca, de exemplu, termostatul este setat pe 21 de grade Celsius, iar sensibilitatea de comutare este de 0,2C , cazanul va porni cand in camera sunt mai putin de 20,8C si se va opri cand temperatura este mai mare de 21,2C. Termostatul wireless Computerm functioneaza cu doua baterii alcaline de 1,5 V.

Acest tip de termostat beneficiaza de o perioada de garantie de doi ani, indeplineste toate standardele Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei si poarta marcajul CE. Termostatul programabil Computerm este compatibil cu mai multe tipuri de centrale, printre care Immergas, Ariston, Saunier Duval, Vaillant etc.

Cronotermostat fara fir programabil Honeywell CM 727

Cronotermostatul ofera control asupra sistemului de incalzire prin intermediul programelor inteligente pe care le pune la dispozitia utilizatorului. Temperatura poate fi setata in functie de timp, prin urmare� tu vei beneficia de cele mai bune conditii indiferent de perioada din zi. Termostatul wireless programabil Honeywell CM 727 este un produs de calitate care se bucara de

Tipuri de termostate de ambient

Daca ti-ai montat recent o centrala de apartament sau pur si simplu nu esti multumit de modul in care este incalzita locuinta ta, este cazul sa achizitionezi un termostat de ambient. Pentru a-ti da seama exact de ce fel de termostat ai nevoie, trebuie mai intai sa studiezi oferta magazinelor de profil. Mai mult, este bine sa stii care sunt tipurile de termostate care se gasesc pe piata, sa le cuno


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. | Solutionarea online a litigiilor | Pshihoterapie Bucuresti

Ne gasit la adresa: Sector 4, Bucuresti, Romania, cod postal 40323, Str. Lanariei nr. 93