Robinet 1/2 cu cap termostatic Heimeier tip DX

 Robinet 1/2 cu cap termostatic  Heimeier tip DX
Opinia clientilor:
4.00 / 20 voturi
Pret: 105.00 Lei
Adauga in cos

Descriere produs:

Robinet Tur 1/2" cu cap termostatic Heimeier tip DX - clasa energetica A.
Capul termostatic Heimeier DX este un cap cu un design elegant, subtire, mic, usor, intr-un cuvant UNIC. Capul cu scala gradata este in intregime compact, facandu-l foarte usor de curatat. Un aspect important luat in considerare atunci cand discutam de spitale sau institutii unde cerintele de igiena sunt decisive in alegerea unui produs.

Robinetele termostatice Heimeier Calypso Exact asigura un reglaj variat al debitului, in functie de necesitatile fiecaruia si face posibila o echilibrare hidraulica precisa cu scopul de a asigura agent termic tuturor caloriferelor. Robinetul este caracterizat de un nivel de zgomot redus in functionare si de o variatie redusa a debitului reglat.

Heimeier Calypso Exact se incadreaza perfect in tendintele actuale de consum si poate furniza economii de energie de pana la 28% fata de un robinet termostatic obisnuit.


Robinet Tur 1/2" cu cap termostatic Heimeier tip DX .
Garantia oferita de producator este de: 5 ani
Producator: Heimeier Germania.

Heimeier este simbolul calitatii asigurate de tehnologia germana de vârf, calitate recunoscuta mondial prin obtinerea a patra oara consecutiv a calificativului SEHR GUT
El se compune din cap termostatat si robinet de radiator. Odata montat pe radiator, robinetul termostatic va face un reglaj continuu, mentinând temperatura interioara la o valoare constanta dorita, indiferent de scaderea temperaturii exterioare.

Robinetul cu cap termostatat cu senzor lichid  Heimeier tip DX:
Forta de inchidere mare, hysteresis mic, timp de inchidere optim;
Regim stabil de reglaj chiar si in cazul unei variatii mici a benzii proportionale (<1K);
Indeplineste toate cerintele normativelor germane EnV si DIN V 4701-10;
Dimensiuni reduse in lungime si diametru;
Carcasa culori diferite cu scala inscriptionata;
Proiectat pentru a fi montat pe robinetele termostatice cu ventil inglobat care au insertie termostatica cu sistem de cuplaj pe filet M 30 x 1.5;
Domeniu de reglaj 6°C .... 28°C (43°F .... 82°F );
Limitator de cursa;
Numere marcate pe scala de setare de la 1 la 5;

Eticheta de eficienta energetica A , pentru robinetele termostatice Heimeier.
Noul sistem european de clasificare a produselor, TELL, pentru etichetarea eficientei energetice a robinetelor termostatice, ofera acum un ghid rapid de recunoastere a produselor care pot economisi cel mai mult energia. Dupa testarea cu succes la bine cunoscutul institut de testare a bunurilor de larg consum Stiftung Warentest, liderul de piata din Germania , Heimeier, pentru robinete termostatice, întruneste conditiile de aplicare a sistemului TELL pentru urmatoarele categorii de produse :
Cap termostatic DX
Cap termostatic K standard
Cap termostatic K cu pozitie zero
Cap termostatic K cu scala gradata

Aceste produse Heimeier au fost desemnate ca având cea mai buna eficienta energetica si anume categoria A.
Folosirea pe scara larga a robinetelor termostatice cu eficienta energetica ridicata este un important pas spre atingerea în viitor a tintelor de protectie prin climatul interior. Înlocuirea vechilor robinete termostatice din anii 70’ , 80’, este o investitie mica cu amortizare rapida luînd în considerare o posibila economie de energie de 10%. Chiar mai eficient, este înlocuirea robinetelor manuale de radiator cu robinete termostatice moderne care pot produce o economie de energie de peste 20%.

În baza acestor fapte, a fost dezvoltat noul sistem de etichetare TELL (Thermostatic Efficiency Label).

Urmatoarele criterii de clasificare sunt esentiale pentru etichetarea categoriilor de la A la F:
Efectul asupra temperaturii apei;
Hysteresis-ul;
Timpul de închidere;
Influenta asupra presiunii diferentiale.

Folosirea sistemului de etichetare este deschisa tuturor producatorilor care recunosc criteriile sistemului TELL. Totusi, numai produsele care respecta normele EN 215, pot fi testate si etichetate astfel.Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.


Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:+ 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Kalorifere.ro
* Toate campurile sunt obligatorii
Vezi toate produsele din aceasta categorie


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. | Solutionarea online a litigiilor | Pshihoterapie Bucuresti

Ne gasit la adresa: Sector 4, Bucuresti, Romania, cod postal 40323, Str. Lanariei nr. 93