Robinet termostatic Heimeier 1/2 DN 15

 Robinet termostatic Heimeier 1/2 DN 15
Opinia clientilor:
4.00 / 10 voturi
Producator: Heimeier Germania
Cod produs: 3451-02.000
Pret: 55.00 Lei
Adauga in cos

Descriere produs:

Robinet termostatic Heimeier Calypso Exact, 1/2" DN 15.
Robinetul termostatat este cel mai eficient mijloc pentru mentinerea unei temperaturi constante pentru fiecare incapere, reducand astfel consumul de energie termica si scazand semnificativ costurile de intretinere, (o crestere nejustificata a temperaturii interioare cu 1°C duce la o crestere a consumului de energie cu cca 6°C).
Producator: Heimeier Germania


Robinetele termostatice Heimeier Calypso Exact asigura un reglaj variat al debitului, in functie de necesitatile fiecaruia si face posibila o echilibrare hidraulica precisa cu scopul de a asigura agent termic tuturor caloriferelor. Robinetul este caracterizat de un nivel de zgomot redus in functionare si de o variatie redusa a debitului reglat.

Heimeier Calypso Exact se incadreaza perfect in tendintele actuale de consum si poate furniza economii de energie de pana la 28% fata de un robinet termostatic obisnuit.



Nota: Imaginile prezentate pe SITE sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, putand conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului.

NOTA: Pentru produsele aduse pe baza de comanda este absolut necesar achitarea unui avans minim cuprins intre 30% si 50% din valoarea comenzii.


Parerea cumparatorilor

Adauga parerea ta despre produs:



+ 9 -   =

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile Kalorifere.ro
* Toate campurile sunt obligatorii
Vezi toate produsele din aceasta categorie


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C. | Solutionarea online a litigiilor

Ne gasit la adresa: Bucuresti, Sector 4, Str. Lanariei, nr.93, cod postal 040323